Pris & leje

600-700 kr. pr. overnatning (4 voksne 2 børn) hertil kommer el som afregnes til kr. 2.- pr. kwh. Pris ved mere end 6 personer aftales.

Skolernes sommerferie samt weekender med helligdage samt jul/nytår er prisen 700,- kr. pr nat.

Alle andre dage 600 kr. pr nat.

Leje beløb vil altid være  mindst 1.800,- (svarende til 3 overnatninger)

I forbindelse med skolernes ferie lejes huset kun ud i hele uger fra lørdag til lørdag.

Hvis huset reserveres (og er ledigt) lige inden afrejse (op til 4 dage før afrejse) er prisen KUN 500,- pr. overnatning.

Leje er fra kl. 12.00 ankomst dag,  til kl. 12.00 afrejsedag, med mindre andet er aftalt med udlejer.

1. rate (50%) af lejebeløbet betales senest 6 dage efter lejeperiode er aftalt, 2. rate (igen 50% af lejebeløbet) betales senest 1 måned inden afrejse hvor også nøglen udleveres.

Såfremt 1. rate ikke er modtaget senest 6 dage efter leje er aftalt annuleres reservationen.

Afbestilling.
Refusion i forbindelse med afbestilling kan kun gives såfremt det lykkes at udleje huset til anden side.

PS. Hvis du vil være håndværker finder vi en speciel pris!!!

P1030362

Bemærk:

  • I meget kolde vinterperioder kan slangen fra brønden til huset fryse til. Så må vandet hentes direkte med spand fra brønden (10 meter fra huset). Vi kompenserer ikke herfor.
  • I meget tørre sommerperioder kan brønden løbe tør for vand (spar derfor på vandet). Dette er dog kun sket i samlet 3 dage de sidste 11 år. Der kompenseres ikke for manglende vand.
  • Elforsyningen i Sverige kan være ustabil, hvilket vi som udlejer ikke kan tage ansvar for, vi yder derfor ingen kompensation ifm. manglende elforsyning.

DSC_0202

Baggrund:

Vi er to familier som ejer huset, og begge familier er altid glade for at komme op i den dejlige natur. Huset udlejes jævnligt, og lejernes tilbagemeldinger er altid meget positive. I næsten alle tilfælde har det været meget positivt at høre om diverse udflugter samt læse om opholdet i gæstebogen. Desværre har der også været nogle få skuffelser, og derfor beder vi Jer om at behandle huset, som var det Jeres eget: får I slået ting i stykker eller ødelagt noget, så køb (så vidt muligt) noget tilsvarende – og fortæl os, hvad der er sket! Uheld kan ikke undgås, men det er kedeligt for os at komme til huset og finde ting ødelagt.