Priser & Ledige datoer

Priser for max 6 personer (4 voksne 2 børn)
Skolernes sommerferie samt weekender med helligdage samt jul/nytår er prisen 700,- kr. pr nat. I forbindelse med skolernes ferie lejes huset kun ud i hele uger fra lørdag til lørdag.

Alle andre dage 600 kr. pr nat.

Leje beløb vil altid være  mindst 1.800,- (svarende til 3 overnatninger)

Hertil kommer el som afregnes til kr. 3.- pr. kwh.
(med de meget svingende energipriser netop nu, kan vi være nødsaget til løbende at justere kWh prisen, så den matcher den reele pris vi betaler for strømmen)

Hvis huset reserveres (og er ledigt) lige inden afrejse (op til 4 dage før afrejse) er prisen KUN 500,- pr. overnatning.

Leje er fra kl. 12.00 ankomst dag,  til kl. 12.00 afrejsedag, med mindre andet er aftalt med udlejer.

Betaling
Når huset reserveres skal 1. rate (50%) betales inden for 6 dage, ellers annuleres reservation. 2. rate betales senest én måned før afrejse.

Ledige datoer
Huset er OPTAGET i nedenstående perioder, øvrige datoer er ledige:

12/10-19/10
19/10-23/10
28/10-30/10

Afbestilling.
Refusion i forbindelse med afbestilling kan kun gives såfremt det lykkes at udleje huset til anden side.

PS. Hvis du vil være håndværker finder vi en speciel pris!!!

P1030362

Bemærk:

  • I meget kolde vinterperioder kan slangen fra brønden til huset fryse til. Så må vandet hentes direkte med spand fra brønden (10 meter fra huset). Vi kompenserer ikke herfor.
  • I meget tørre sommerperioder kan brønden løbe tør for vand (spar derfor på vandet). Dette er dog kun sket i samlet 3 dage de sidste 11 år. Der kompenseres ikke for manglende vand.
  • Elforsyningen i Sverige kan være ustabil, hvilket vi som udlejer ikke kan tage ansvar for, vi yder derfor ingen kompensation ifm. manglende elforsyning.

DSC_0202

Baggrund:

Vi er to familier som ejer huset, og begge familier er altid glade for at komme op i den dejlige natur. Huset udlejes jævnligt, og lejernes tilbagemeldinger er altid meget positive. I næsten alle tilfælde har det været meget positivt at høre om diverse udflugter samt læse om opholdet i gæstebogen. Desværre har der også været nogle få skuffelser, og derfor beder vi Jer om at behandle huset, som var det Jeres eget: får I slået ting i stykker eller ødelagt noget, så køb (så vidt muligt) noget tilsvarende – og fortæl os, hvad der er sket! Uheld kan ikke undgås, men det er kedeligt for os at komme til huset og finde ting ødelagt.